April 2020, en uppdatering

April 2020, en uppdatering

Vi lever i märkliga tider. Situationen vi har just nu liknar inget vi tidigare sett. Många tidigare kriser har orsakats av människor, stater och politiker, men nu försöker vi förhålla oss till ett virus och dess effekter. Hur läget i världen ser ut står det om i media och vi matas med bilder och nyheter hela tiden. Därför vill vi inte precis orda om det utan vi vill med denna post bara berätta att GPS finns här som vanligt och vi skeppar gods till de som behöver. Skeppningarna går kanske inte exakt som vanligt, men det funkar om det inte är alldeles för bråttom.

Var tar priserna vägen? Plastpriserna styr i stor uträckning av efterfrågan. Just nu står stora delar av Europa still och efterfrågan är låg på grund av det. Detta pressar priserna just nu. Svaret på när detta vänder är även svaret på när alla kan gå tillbaka till sina jobb, skolor och andra aktiviteter ute i världen. Det svaret har inte vi och vi vågar inte heller gissa.

Var rädda om er och var försiktiga!